Sasvim smo svesni činjenice da je za Vas važno da znate da su nam, kada posećujete naš vebsajt i koristite naše usluge, dostupne neke informacije o Vama, pa želimo da Vas detaljno upoznamo sa načinom na koji te informacije koristimo i kako ih čuvamo.

Ova Politika ima za svrhu da Vas obavesti koje podatke o Vama prikupljamo prilikom Vaših poseta vebsajtu i prilikom korišćenja naših usluga, da Vam pruži objašnjenja o načinu na koji koristimo te podatke, kako su oni zaštićeni i da Vas detaljno upozna sa načinima na koji sami možete kontrolisati prikupljanje, ispravku i/ili brisanje takvih podataka o Vama iz naše baze podataka.

Podaci prikupljeni putem stranica ne mogu biti korišćeni ni na jedan način, niti u druge svrhe, osim onako kako je to utvrđeno ovom Politikom.


Politika privatnosti

Privatnost naših potrošača vrlo nam je bitna, u nastavku je prikaz naše bezbednosne politike, ali ako imate bilo kakva dodatna pitanja, kontaktirajte nas. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Preuzimamo odgovarajuće tehničke i organizacione mere radi zaštite od neovlašćenog ili nezakonitog korišćenja vaših ličnih podataka, uključujući i šifrovanje vašihpodataka važećim standardima industrije. Tokom vaše posete našem sajtu možemo prikupiti određene lične informacije koje su neophodne da pravilno i na najefikasniji način obradimo vasu porudžbinu, za isporuku vaše robe i ankete. Zadržaćemo vaše informacije onoliko dugo koliko je potrebno da obradimo vašu porudžbinu, za proces eventualnog povrata ili zamene, odgovoriti na bilo kakvu primedbu/povratnu informaciju ili da Vam pružimo promotivne informacije. Kada je u pitanju obrada podataka o ličnosti mi u svemu dosledno sprovodimo, odnosno primenjujemo odredbe: ZAKON O ZAŠTITI PODATAKA O LIČNOSTI ("Sl. glasnik RS", br. 87/2018) Ukoliko više ne želite da budete registrovani kupac i ne želite da se Vaši podaci nalaze u bazi registrovanih kupaca, možete poslati zahtev na e-mail info@pafos.rs. Naš korisnički servis će obraditi Vaš zahtev i e-mailom Vas obavestiti o uklanjanju Vaših podataka iz baze kupaca. Internet prodavnica pafos.rs neće predati vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ako se to od nas ne bude zahtevalo zakonom. Maloletnici mogu koristiti našu internet prodavnicu uz nadzor roditelja ili staratelja. Naš sajt može da prepozna ranijeg korisnika pomoću kolačića. Kolačići personalizuju posete našem sajtu u skladu sa vašim ličnim potrebama. Možete onemogućiti kolačiće podešavanjem svoje Internet postavke. Ova stranica može da sadrži linkove ka drugim sajtovima sa svojim politikama privatnosti, mi nismo odgovorni za politiku privatnosti tih sajtova. Internet prodavnica pafos.rs zadržava pravo da odbije pružanje usluge ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni uslovi korišćenja, a shodno zakonskim ograničenjima.